| |

Dünya’nın Yıllık Hareketi Slayt

9. Sınıf Slayt

Benzer Yazılar

18 yorum

  1. genel kültür maksadıyla bütün slaytları indirdim. mükemmel iş çıkarıyorsunuz. çok teşekkür ederim.. emeğinize sağlık.

    1. Merhaba Yakup. Genel kültür için bütün slaytları indirmiş olmanız beni baya şaşırttı 🙂 bi o kadar da mutlu etti tabi. Ayrıca değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. iyi çalışmalar dilerim

    2. Merhaba bu dosyayı indirdim fakat dosyayı açacak uygulama yok diyor dosya ppsx olarak iniyor yardımcı olun lütfen

  2. dün 1 bugün 2 gibi oldu kusura bakmayın ama tam da bu slayt başlığına denk gelmesi ilginç oldu.
    Bu slaytın 40. sayfasında 23 eylülde kuzey kutbunda 6 ay sürecek gündüzün güney kutbunda ise 6 ay sürecek gecenin başladığı yazılmış. ama sanırım tam tersi olmalı, düzeltebilirseniz sevinirim.. Saygılar..

    1. Merhaba Yakup. Bahsettiğiniz kısımdaki sehven meydana gelen hata düzeltilmiştir. ilginiz için teşekkür ederiz. iyi çalışmalar

  3. merhaba. 2.dönem slaytları ne zaman yüklenir? ve gerçekten slaytlar çok kaliteli. Ellerinize sağlık.

    1. Merhaba hocam. Yorumunuz için teşekkür ederiz. Slaytlarımızı hazırlamaya devam ediyoruz. Yarından itibaren paylaşacağız. İyi çalışmalar dileriz.

  4. Merhaba çalışmalarınız teşekkür ederiz. Emeğine sağlık. Son slaytların indirilmesinde bir sorun var mı acaba, jeolojik zamanlar slaytını görüntüleyemiyorum

    1. Merhaba Kaan Bey teşekkür ederiz yorumunuz için. Şimdi denedim dediğiniz slaytta sıkıntı görünmüyor. Slaytları indirirken driveda oturum açmanız istenebiliyor bazen.

  5. çalışmalarınız çok güzel bayıldım ve arkadaşlarıma tavsiye ettim onlarda çok sevdiler bizede coğrafya hocamız söylemişti artık coğrafya çalışılacaksa akla direk coğrafya hocası.com geliyor çok teşekkürler .

  6. merhaba öncelikle slaytlarınız için çok teşekkür ediyorum çok güzeller. 65. sayfadaki slaytta IV numaralı konumda güneş ışınları ekvatora dik gelmeyecek mi? 30 derece kuzey enleminde görünüyor

  7. Merhaba Aysemil rica ederiz. Yorumun ve ilgin için biz teşekkür ederiz. Slaytta 65. sayfadaki etkinliği ders kitaplarından aldık. Etkinlikteki dünya görsellerinin hepsi aynı şekilde kullanılmış. O yüzden size yanlış gibi gelmiş olabilir.

  8. Gerçekten harika bir site coğrafya ders notları araıyordum hiçbir sitede bu kadar iç açıcı ı notlara rastlamadım TEŞEKKÜR EDERİM Coğrafya Hocamız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir