|

12.Sınıf Coğrafya Yıllık Plan 2025-2026

Yıllık Plan

Benzer Yazılar

16 yorum

1. Hocam merhabalar. 12. sınıf 2 saatlik yıllık planın word formatını yükleyecek misiniz? 2 uzantıda exzel formatında iniyor yazdırma hatası veriyor. rica etsek 12. sınıf 2 saatlik planı word formatında yüklermisiniz?

2. Merhabalar hocam, meslek liseleri 12. sınıfları için Coğrafya-1 dersi yıllık planı( 9-10.sınıf kazanımlarından oluşan) ile ilgili bir çalışmanız var mı ?

3. Değerli hocam emeüinize sağlık.
    Ancak yukaradaki sorun devam ediyor yardımcı olursanız sevinırim

4. Sayın Hocam emeklerinize sağlık.Yıllarca her türlü materyalde bizlere yardımcı oluyorsunuz.Sayenizde derslerimizi sorunsuz olarak işliyoruz.Bu yıl İzmir’de bizim ve bazı diğer okullar Üniversiteye hazırlık adı altında 3 saatlik ” Hedef Temelli Destek Eğitimi ” dersi koydular.Anılan dersin de yıllık planlarını yayınlarsanız çok seviniriz.Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.Saygılarımla…

5. Sayın hocam ellerinize emeğinize sağlık. Yıllardır çalışmalarınızdan yararlanıyorum. Çok teşekkür ederim. hakkınız ödenmez. 12. sınıflarda 2 saatlik programı word formatında paylaşabilir misiniz?

6. Hocam emeğinize sağlık, 12.sınıf planlarının hepsi excel formatında. World formatını da paylaşabilir misiniz?

1. Merhaba Nihat hocam. Sadece 12. sınıf 2 saatlik plan excell formatında. Fırsat bulunca onu da word olarak düzenleyeceğiz. iyi çalışmalar

7. Merhabalar sayın hocam, elinize ve emeklerinize sağlık.Çalışmalarınızı yıllardır kullanıyoruz.12.sınıflar ADP (Akademik Destek Programı) coğrafya dersi yıllık planı ile ilgili ilerleyen günlerde bir çalışmanız olacak mı acaba?
    kolaylıklar diliyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir