| |

Dünya’nın Tektonik Oluşumu Slayt

10. Sınıf Slayt

Benzer Yazılar

82 yorum

    1. Çok teşekkür ederiz yorumunuz için Murat hocam. Elimizden geldiğince slaytlarımızı iyileştirmeye çalışıyoruz. Sizin yorum ve eleştirilerinizi dikkate alıyoruz. İyi akşamlar dileriz.

  1. Elinize sağlık hocam, slaytlarınız çok güzel, hem öğrenciler hem bizler için harika çalışmalar yapıyorsunuz emeğinize teşekkür ederiz.

    1. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz Alp hocam. Çalışmaların faydalı olduğunu duymak bizi mutlu ediyor. iyi çalışmalar

  2. Hocam emeğinize sağlik.Çalışmalarınızdan çok faydalanıyoruz.Cok teşekkür ederim.10.sınıf jeolojik zamanlar ve Türkiyenin jeolojik geçmişi konusunun slaytı ne zaman eklenebilir

  3. Sayın hocam geçen dönemden beri takipçinizim, siz muhteşem bir detaysınız. Allah sizden razı olsun, artık derslerim daha eğlenceli 🙂

    1. Merhaba hocam siz nasıl bi hata verdiğini yazarsanız ona göre çözüm ararız. Akıllı tahtada mı kullanmaya çalıştınız yoksa bilgisayarda mı açılmadı?

  4. Sayın hocam o kadar güzel sunular hazırlıyorsunuz ki derslerin işlenişine gerçekten çok büyük katkınız oluyor.Emeğiniz için çok teşekkür ederiz.

  5. Hocam emekleriniz için slaytlarınız için teşekkürler iki seneden beri slaytlarınızı kullanıyorum. Ellerinize sağlık
    birde 2020-2021 yıllık planlar ne zaman hazır olacak teşekkürler

  6. hocam okyanusal levhaların uzaklaşma alanında hendekler oluşur yazmışsınız okyanus ortası sırtlar olmalı diye düşünüyorum bakabilir misiniz

    1. COĞRAFYA EĞİTİMİ İÇİN EMEK HARCADIĞINIZ BÜTÜN ÇALIŞMALARINIZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER …EN İÇTEN SELAM VE SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM KALIN SAĞLICAKLA…..

    1. Merhaba Nurcan hocam. Rica ederiz eksik olmayın. Vaktimiz olduğunca elimizden geldiği kadar paylaşmaya çalışıyoruz.

  7. Hazırladığınız slaytlar, sorular, diğer materyaller sayesinde derli toplu ders hazırlığı yapabiliyorum
    . Emeğinize sağlık. Mesleki anlamda ilk uğrak noktamız bu site. Başarılarınızın devamını dilerim. Sağolun varolun.

    1. Merhaba Said MİRZE hocam. Yorumunuz için teşekkür ederiz. Coğrafya dersinin daha iyi öğretilmesi için elimizden geldiğince çalışıyoruz. İyi çalışmalar dileriz hocam.

  8. Teşekkür ederim slaytlarınız ve konu testleriniz için.Başarılar diliyorum…İyi çalışmalar

  9. Bize hep gün yayınları geliyor. keşke meb kitabı gelse tam uyumlu olacak. neyse indirdik bakalım yeni sezon hayırlı olsun

    1. Merhaba Ramazan hocam. Evet okulların çoğunda Gün Yayınları var. Umarım bu sefer Meb gelmiştir. iyi çalışmalar

    1. Merhaba Emine hocam. Slaytta herhangi bir kısıtlama yok sınırlama yok. İndirme linkine tıklayıp 5-6 saniye sonra otomatik olarak indirmeye başlayacaktır.

    1. Merhaba Muhammed. İndirdiğin slaytı explorer ile açamazsın. Telefon ya da bilgisayarda ofis programı olması lazım.

  10. Hocam merhaba, yeni slayt olmayacak demişsiniz, maarif model için çok iyi oluyordu, özel bir nedeni var mı acaba? Başka yerden bulma şansımız var mı acaba?

  11. Hocam emekleriniz için çok sağ olun, yeni slaytları paralı bile olsa çıkarsanız keşke, akıllı tahtada çok faydalı oluyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir